Fodmassage

Afslapning og forbedret velvære af dine fødder

En fodmassage kan give dig mere end blot afslapning. Det kan også forbedre blodgennemstrømningen, mindske smerter og ømhed, og øge bevægeligheden i dine fødder og ankler. Jeg tilbyder professionel fodmassage til at hjælpe med at lindre smerter og stress i dine fødder.

15 min. fodmassage kan tilkøbes for 350 kr til følgende behandlinger:

 

Fodbehandling

Behandling af ligtorne

Behandling af hård hud

Behandling af nedgroede negle

2023-02-04 12.56.21-2

Hvad er fodmassage, og hvordan fungerer det?

Fodmassage er en terapeutisk behandling, der involverer massage af fødder og ben for at lindre smerter og stress. Fodmassagen hjælper med at løsne stramme muskler og øge blodgennemstrømningen til fødderne, hvilket kan forbedre helingen af evt. fodproblemer og reducere smerter og ubehag.

Fodmassage kan også hjælpe med at reducere stress og angst, da det har en beroligende og afslappende virkning på kroppen.

Som statsautoriseret fodterapeut udfører jeg både påsætning og korrigering af neglebøjler.

2023-02-04 12.45.20-2

Hvad kan jeg forvente under en fodmassage-behandling?

En fodmassage-behandling hos en mig er en dejlig og afslappende oplevelse.
Du bliver placeret i en behagelig position, og derfra arbejder jeg på at løsne dine spændinger i dine fødder og ben ved hjælp af forskellige massageteknikker.

Du kan forvente at føle dig afslappet og beroliget under behandlingen, og du vil sandsynligvis føle en forbedret bevægelighed og mindre smerter i dine fødder og ben efter behandlingen.

2023-02-04 12.57.19-2

Hvem kan drage fordel af en fodmassage?

Alle kan drage fordel af en fodmassage, men det er især nyttigt for dig, som lider af smerter eller ubehag i fødderne og benene.

Det kan også hjælpe dig, der oplever stress og angst, da fodmassagen har en afslappende og beroligende virkning på kroppen.

Fodmassage kan også være gavnligt for personer med diabetes eller andre sundhedsproblemer, der påvirker deres fødder.

Typiske spørgsmål

|| Fridas Klinik | Tilst Bypark 15, 1. sal. 1 | 8381 Tilst || Telefon. nr. 25 14 54 53