Om Fida Issayed

Indehaver af Fridas Klinik og statsautoriseret fodterapeut

2023-02-04 12.32.14

Fra SOSU til fodterapeut

Efter flere år i plejen som uddannet SOSU følte Fida, at tiden var moden til at gå en anden vej i livet. Hun vidste dog, at det skulle have noget med mennesker at gøre, for det havde altid været hendes passion; at arbejde og hjælpe andre mennesker. Fida har altid trivedes bedst i kontakten med andre mennesker.

Valget faldt på fodterapeut, og hun har ikke kigget sig tilbage siden.

Praksis og teori giver godt håndværk

Fida arbejder altid med langsigtede behandlinger og kommer med konstruktive forslag, som gør, at du ikke skal behandles oftere end nødvendigt.

At tage vare på dine fødder handler ifølge Fida nemlig ikke kun om selve fodbehandlingen, men også om de rette indlæg i dine sko m.m.

Når du har været på besøg hos Fida, får du hurtigt lært, at der er meget som du selv kan gøre i det daglige for dine fødders helbred.

Den personlige fodterapeut

Akkurat som hendes indstilling til livet og andre mennesker, tror Fida, at den optimale tilgang til fodterapien er gennem den gode relation mellem klient og behandler.

Derfor modtages alle klienter med et smil. Og har man mødt Fida, ved man, at man går gladere fra klinikken end da man kom. Måske derfor kommer hendes klienter igen og igen? Døm selv og book en tid hos Fridas Klinik for fodterapi.

Du vil ikke fortryde det.

|| Fridas Klinik | Tilst Bypark 15, 1. sal. 1 | 8381 Tilst || Telefon. nr. 25 14 54 53